Växtvärket

Guldängen

Guldängen

Guldängen är en bygglek – en lekpark barnen bygger upp med sina egna händer. Det som är spännande är att det på Guldängen aldrig ser riktigt likadant ut! Byggleken är en föränderlig by av färgsprakande kojor, med skogsträdgårdsodlingar, takodlingar, bikupor, fruktträd, familjeodlingar och grillplats. Vi bygglekspedagoger är medhjälpare som hjälper barnen med tips för hur de kan tänka när de bygger och hur de olika verktygen används, men det är barnen som bestämmer vad som ska byggas och hur det ska se ut.

Verksamheten öppnade våren 2017 och har hittills tagit emot fler än 10 000 barn från Malmös skolor och förskolor.  Du är välkommen att boka in din klass, fritidsgrupp eller förskolegrupp på besök hos oss. Eftersom Guldängen drivs med stöd från kommunen är det helt kostnadsfritt.

Vad händer under ett besök på Guldängen?

Inget besök på Guldängen är det andra likt! Tillsammans med er skräddarsyr vi ert besök utifrån era önskemål och förutsättningar. Vi har förslag på olika aktiviteter och teman men oftast innehåller ett besök aktiviteter både i byggleken och odlingarna. Titta gärna på vår film för att få en bild av vad ni kan förvänta er!

IMG_0578

Hur bokar man?

Anmäl er via länken nedan! Innehåll och längd på besöket planerar vi tillsammans. Vi kan som mest handleda er från 9.30–11.00 men ni är välkomna att stanna längre på egen hand. Kanske vill ni använda vår grillplats och äta lunch på plats?

Just nu har vi begränsade möjligheter att ta emot bokningar på andra tider men ni är alltid välkomna att höra av er med era önskemål så ser vi om vi kan lösa det! Kontakta oss genom att maila

Tillbaka till skola & familj
crossmenu