Växtvärket

ledig tjänst

Projektutvecklare & Fundraiser (50%)

Är du engagerad i stadsutvecklingsfrågor och vill göra skillnad för barn och ungas uppväxtvillkor? Då kanske du är vår nya kollega. Växtvärket är en organisation som driver frågor kring barnvänlig, medskapad och hållbar stadsutveckling. Vi söker en kreativ strateg och vass skribent för utveckling av nya projekt och finansieringsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av fundraising är detta meriterande.

Som projektutvecklare tar du fram framgångsrika strategiska koncept och projektidéer tillsammans med oss, dina kollegor, som bidrar till att stärka Växtvärket som en programorganisation. Som fundraiser spelar du en nyckelroll i att säkerställa tillgången till resurser för att driva oss framåt. Det innebär att du själv söker upp företag, kommuner, fonder och andra nyckelaktörer för att på kort och lång sikt skapa goda relationer och möjligheter, med ny som befintlig uppdragsgivare.

Arbetsuppgifter:
- Projektutveckling: Utveckla nya projekt och uppdragsmöjligheter i samarbete med kollegor och samarbetspartners. Ansvara för att skriva framgångsrika anbud och projektansökningar. Delta i Växtvärkets utvecklingsgrupp.
- Fundraising: Identifiera potentiella finansiärer samt ansvara för omvärldsbevakning av aktuella nationella och internationella utlysningar och möjligheter till finansiering. Ansvara för uppdatering av fundraisingstrategin samt för rutiner för hur organisationen arbetar i enlighet med fundraisingstrategin.
- Kommunikation: Delta i Växtvärkets kommunikationsgrupp och i samråd med den, ta fram relevant informationsmaterial till tänkbara finansiärer.
- Nätverksbyggande: Upprätthålla och expandera kontaktnätet för uppdragsgivare och samarbetspartners.

Kvalifikationer:
Eftersom kommunikation är centralt för tjänsten är det ett krav att du kommunicerar mycket väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är det ett krav att du har stor vana att arbeta proaktivt, självständigt och inkluderande såväl som flexibelt, och kan uppvisa förmåga att självständigt skapa och underhålla nätverk. Du förutsätts kunna sätta det egna arbetet i relation till större sammanhang för att på så sätt tillvarata synergier med övrig verksamhet inom Växtvärket.

Ett väl utvecklat kontaktnät i såväl bransch, akademi som offentlig sektor är meriterande, liksom erfarenhet av att ha jobbat med målgruppen barn och unga och ha ett starkt intresse för stadsutvecklingsfrågor och för barns uppväxtvillkor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet och kompetenser:
- Fundraising och strategisk försäljning: Tidigare erfarenhet av framgångsrik fundraising, tjänstepaketering och strategisk försäljning av tjänster.
- Projektmedel och ansökningsprocesser: Erfarenhet av att skriva ansökningar och söka projektmedel.

Placering: Malmö

Anställningsvillkor:
- Omfattning: 50%
- Varaktighet: 12 månader med möjlighet till förlängning
- Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
- Antal jobb: 1
- Tillträde: enligt överenskommelse
- Sista ansökningsdag: 2024.02.04
- Provanställning: 6 månaders provanställning tillämpas.

Hur du ansöker:
Skicka ditt CV och personligt brev till senast den 4 februari.

Växtvärket Malmö strävar efter mångfald och uppmuntrar kandidater med olika bakgrunder att ansöka. Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt dedikerade team.
crossmenu