Bli medlem!

Vill du bli medlem, för att delta i våra aktiviteter eller bara stödja vår verksamhet? Det går nu enkelt för vi har skaffat Swish! 🙂 Medlemsavgiften för 2023 är 50 kr/år för dig som är 4-17 år och 100 kr/år för vuxna.

Gör såhär: 1. Fyll i formuläret nedan.

2. Välj ”Deltagare” om du vill få våra medlemsbrev och delta i aktiviteter. Välj ”Stödmedlem” om du bara vill stödja vår verksamhet. Skicka in! Ska du betala in medlemsavgift för flera personer så ska du fylla i och skicka in uppgifter för samtliga personer.

3. Swisha din avgift till 1231001874. Skriv medlem + namn i meddelandefältet! (Du kan också betala in på bankgiro: 123-8864.)

5. Du är varmt välkommen till oss! Vi skickar ett välkomstmail när du registrerats.

Om GDPR När du skickar in uppgifterna nedan godkänner du att dina uppgifter sparas i Växtvärkets medlemsregister. Enligt fritidsförvaltningens regler måste vi spara dessa i fem år. Sedan raderas de. Inom föreningen utgår vi från att medlemskap löper från årsskifte till årsskifte. Medlemsregistret är sekretessbelagt! Du är välkommen att kontakta oss på info@vaxtvarket.se om du har frågor kring detta.

Medlemsanmälan

Lämna detta fält tomt