Palmgatans kollektiverkstad

Växtvärket öppnar en träverkstad på Palmgatan! Långsamt börjar nu platsen ta form. Vill du vara med på äventyret? Kontakta Nicolas Keller på palmgatan@vaxtvarket.se.

Nivå 1: Proffs (max 2 platser till)  

3000 kr/mån + ¼-dels elkostnad. Ingår: Fast plats med egen förvaring och nyckel till lokal med tillgång 24 h per dygn. Begränsad plats för egna maskiner. I övrigt delade maskiner. Projektytor. Tillgång till kökspentry och toalett.

Nivå 2: Slöjd och Hobby (max 4 platser)

1500 kr/mån. Ingår: Flexibel plats med delade förvaringsytor. Kvälls-och helgkort: Egen nyckel med tillgång till lokal vardagar från Kl 17.30 och heldagar på helger. Inga egna projektytor ingår. Tillgång till kökspentry och toalett.

Nivå 3: Öppen verkstad  

150-200 kr/mån cirka (?). En kväll i veckan är det öppen verkstad. Sköts av key members (volontärer med nycklar). Tillgång till kökspentry och toalett. Kommer startas när nivå 1 och 2 är på plats. 

Delade verktyg

100 kr/mån för nivå 1 och 2. Möjlighet att teckna separat avtal om delade verktyg, för alla nivåer, för att kunna täcka omkostnader för slitage och vid behov nyinköp.  

Transparens

För transparens så har vi en kallhyra på 13000 kr, samt elkostnader (som ju varierar beroende på årstid), internet, sophämtning, bokföring, säkerhetslarm. Det är dessa omkostnader vi behöver täcka.