Boka in skolbesök på Guldängen

Guldängen är en bygglek – en lekpark barnen bygger upp med sina egna händer. Det som är spännande är att det på Guldängen aldrig ser riktigt likadant ut! Byggleken är en föränderlig by av färgsprakande kojor, med skogsträdgårdsodlingar, takodlingar, bikupor, fruktträd, familjeodlingar och grillplats. Vi bygglekspedagoger är medhjälpare som hjälper barnen med tips för hur de kan tänka när de bygger och hur de olika verktygen används, men det är barnen som bestämmer vad som ska byggas och hur det ska se ut.

Verksamheten öppnade våren 2017 och har hittills tagit emot fler än 10 000 barn från Malmös skolor och förskolor.  Du är välkommen att boka in din klass, fritidsgrupp eller förskolegrupp på besök hos oss. Eftersom Guldängen drivs med stöd från kommunen är det helt kostnadsfritt.

 

HUR BOKAR MAN?

Hör gärna av dig för skräddarsydda besök – vi har olika förslag på teman och aktiviteter. Skolor som besöker oss brukar kontakta oss i förväg för att få ett skräddarsytt upplägg beroende på storlek på barngrupp, teman de sysslar med i undervisningen, om det är skolklass eller fritidsgrupp, om de vill grilla medan de är där och hur länge de vill stanna.

 

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna genom att ringa Sara på 0706-413 431. Vi har också mail på info@vaxtvarket.se.  
Guldängen på Facebook:  https://www.facebook.com/guldangen/