Nu har Guldängens bygglek stängt ner sommaröppet och öppnat upp för bokningar för hösten 2018. Dags att boka ert besök!

 

… Men vad är en bygglek?

Guldängen är en bygg-och odlingslekplats på Gullängen i Malmö. En bygglek är en lekplats som barnen själva bygger upp. Vår består just nu av en by av färgsprakande kojor, båtar, rymdskepp, tåg, klätterställningar, broar och dammar, skogsträdgårdsodlingar, takodlingar på våra containertak, bikupor, fruktträd, familjeodlingar och en grillplats. Vi vuxna är medhjälpare som hjälper barnen med tips för hur de kan tänka när de bygger och hur de olika verktygen används, men det är barnen som bestämmer vad som ska byggas och hur det ska se ut.

 

Hur bokar man?

Platsen öppnade våren 2017 och har hittills haft öppet för fritids, förskolor och allmänhet.  Du är välkommen att boka in din klass, fritidsgrupp eller förskolegrupp på besök hos oss. Hör gärna av dig för skräddarsydda besök – vi har olika förslag på teman och aktiviteter. Skolor som besöker oss brukar kontakta oss i förväg för att få ett skräddarsytt upplägg beroende på storlek på barngrupp, teman de sysslar med i undervisningen, om det är skolklass eller fritidsgrupp, om de vill grilla medan de är där och hur länge de vill stanna, exempelvis.

KONTAKTvägar
Kontakta oss gärna genom att ringa Sara på 0706-413 431. Vi har också mail på info@vaxtvarket.se. Och kika in på våra facebooksidor och instagram!
Guldängen på Facebook:  https://www.facebook.com/guldangen/
Växtvärket på Facebook:   https://www.facebook.com/vaxtvarket/